Pachet de servicii de consultanță / ghid practic de design, la studioul nostru din București sau online, oriunde ai fi.

Pachetul cuprinde 2 ședințe de consultanță/săptămână x 4 săptămâni Preț promoțional: 2400 lei (în loc de 4800 lei)

Cum te ajutăm?

1. Discutăm toate avantajele, dezavantajele și limitările spațiului de amenajat, precum și intervențiile posibile (recompartimentare, modificare uși etc)

2. Identificăm împreună toate nevoile și găsim soluții viabile (modificare de funcțiuni, de instalații, mobilare etc).

3. Povestim despre preferințele estetice și primești îndrumare pentru a pune toate elementele dorite într-un concept coerent.

4. Discutăm bugetul și scoatem la iveală costurile ascunse sau frecvent neluate în calcul, astfel încât să poți duce la bun sfârșit implementarea.

5. Alegem finisajele (paletare, mostre) și felul în care e cel mai bine să fie instalate, afli care sunt cele mai frecvente greșeli și cum poți să le eviți (opțional, poți solicita stereotomii de montaj, 3D-uri sau rendere, contra unui cost suplimentar).

6. Proiectezi, sub îndrumarea unui specialist, mobilierul de comandă, alegi din paletare finisajele pentru fronturi și blaturi, îți explicăm sistemele de deschidere și de depozitare și detaliile de execuție care fac diferența.

7. Alegi mobilierul, corpurile de iluminat, covoarele, elementele decorative, le discutăm împreună și completăm, dacă e nevoie, lista de achiziții (primești, la cerere, sugestii de furnizori, brand-uri, piese alternative etc).

8. Trecem în revistă toate deciziile și alegerile, împreună, astfel încât să ai cel mai bun și mai complet proiect de amenajare, realist și implementabil în spațiul, bugetul și preferințele tale.

Acest pachet te ajută să realizezi singur/ă proiectul de amenajare. Tu controlezi procesul, conținutul și rezultatul final!

* Costul include cele 8 ședințe de consultanță cu tematica anunțată, nu și desenarea planurilor, realizarea 3D-urilor sau orice alt fel de muncă specializată. * Poți cere înlocuirea unei teme cu alta, care îți este mai necesară. * O ședință durează maximum 3 ore. * Ședințele nu pot fi reportate pentru o dată ulterioară, ele trebuie „consumate” în 4 săptămâni succesive. * Orice informații, sfaturi sau recomandări suplimentare necesare în etapa de implementare se vor solicita și oferi doar în ședințe de consultanță standard, stabilite de comun acord.