Sunt Andreea, designer de interior, de grădini și de obiect. Am decis, pe la 13 ani, când am ținut în brațe primul Maison et Jardin, că asta voi face cu viața mea. Au trecut apoi mulți ani în care am făcut altceva – reviste de home&deco, reviste de parenting și pentru femei, apoi din nou reviste de home&deco, iar ciclul căutărilor s-a închis cu ELLE Decoration, de unde am plecat doar pentru a-mi deschide propriul studio de design.

 

Primul meu proiect important a venit acum doisprezece ani, o locuință care și acum îmi e foarte dragă, pe o stradă cochetă din spatele Pieței Dorobanților. Apoi au urmat altele și am știut că asta voi face pentru o bună bucată din viața mea. Asta fac și azi.

Acum șase-șapte ani, a venit a doua provocare, cursurile de diy și apoi de design interior la DallesGo. Am vorbit despre design interior și despre design de grădini cu sute de oameni din București, Cluj, Sibiu, Brașov și acum, online, din multe alte părți ale țării. Încă am emoții și încă îmi place la nebunie să descopăr talente și să fiu parte dintr-un proces de învățare care creează în primul rând comunități de profesioniști.


Acum trei ani, am deschis un spațiu minunat într-o clădire istorică din Centrul Vechi – Andreea Mureșan Studio în Covaci 8. Un loc plin de obiecte de artă și design și cataloage și mostre, în care lucrez și organizez evenimente și prezentări și țin workshop-uri. Cel puțin, asta făceam înainte de martie 2020. Pentru moment, e doar locul întâlnirilor cu clienții și al realizării tuturor selecțiilor de materiale și obiecte pentru proiectele la care lucrăm, nu doar eu ci și colegi de-ai mei sau cursanți.

Raul Frățilă e, alături de mine, proprietar și factotum.


Iar acum începem, tot împreună, un proiect nou – muradesign.ro – despre care sper să vă pot povesti cât de curând.