Andreea Mureșan Studio în Covaci 8

Pentru început, Covaci 8 este un spațiu al istoriei – clădirea care găzduiește studioul de design a fost construită în ultimele decade ale secolului al nouăsprezecelea. În același timp, este și un spațiu al prezentului zgomotos, convivial și gurmand care a invadat Centrul Vechi. Aici, între restaurante și puburi, este încă loc pentru negoț, pentru artizani, pentru creație, dar mai ales pentru design. În cei mai bine de 150 de metri pătrați – amenajați ca loc de expunere pentru branduri de mobilier, accesorii, finisaje, echipamente electrocasnice, dar și pentru designeri de obiect, artiști plastici sau artizani – vom lucra, ne vom întâlni partenerii și clienții, ne vom juca cu idei, culori, texturi și tehnologii. Și nu doar noi, ci și prietenii noștri, designeri, arhitecți, pasionați de design interior. Mai mult, este un loc de întâlnire pentru produsele românești home&deco, fiind realizat în parteneriat cu un brand românesc de mobilier, Quadra, și având alături și alți producători.

Inaugurat în luna decembrie 2018, studioul reunește numeroși producători premium locali și internaționali din industria designului de interior, ce pun la dispoziția consumatorilor soluții personalizate și adaptate nevoilor acestora.

Design Stories. Made in RO | by Grundig

Design Stories. Made in RO reprezintă o serie de interviuri marca Grundig România, partener oficial al hub-ului de design Andreea Mureșan Studio.

Concurs Design a Chair - Curs Design Interior Cluj

Iată pe scurt povestea concursului organizat împreună cu producătorul Quadra, în cadrul cursului de design interior începători DallesGo Cluj.
La 1 ianuarie, am anunțat împreună cu Quadra tema concursului: transformarea pieselor de mobilier din gama Flexi. Au urmat două luni de muncă, inspirație și efort, la finalul cărora mai bine de 30 dintre cursanți ne-au prezentat propunerile lor. Am votat și… am ales câștigătorii. Proiectele lor sunt acum în producție, Quadra le va oferi ca premiu, iar noi ne pregătim deja pentru ședința foto, care va avea loc la Cluj, și pentru evenimentul de prezentare, care va avea loc la București.
Tare mândră sunt de ei toți! Și mulțumesc Quadra pentru că susține tinerii designeri!